Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Hoogtepunten van Region Hochkönig: Winter in volle glorie

Als onderdeel van Ski amadé is het sneeuwzekere skigebied met maar liefst 120 pistekilometers en 34 liften het op één na grootste aaneengesloten skigebied in SalzburgerLand. Een waar skiparadijs voor jong en oud.

Hochkönig staat bekend om het gevarieerde aanbod aan pistes, authentieke berghutten en het beste culinaire aanbod. Als onderdeel van Ski amadé laat het sneeuwzekere skigebied menig wintersporthart sneller kloppen. Ski amadé, het grootste skiparadijs van Oostenrijk, biedt wintersporters tot 760 kilometer perfect geprepareerde pistes en 270 ultramoderne liften in een adembenemend bergpanorama in het hart van de Alpen. 

Of het nu gaat om een oefenrondje, de zes toppen van de Königstour, of afdalingen met diepe sneeuw om te freeriden: de pistes in Hochkönig bieden meer dan genoeg variatie om de hellingen af te sjezen. Gezinnen kunnen profiteren van speciale aanbiedingen – kinderen tot zes jaar skiën gratis.

OP AVONTUUR NAAST DE PISTE

Meer dan 85 kilometer aan winterwandelpaden, 40 kilometer aan langlaufroutes, sneeuwschoen- en tourpaden en natuurlijke rodelbanen maken het mogelijk om het winterwonderland buiten de pistes te verkennen. De funpistes en snowparks bieden een extra funfactor en zorgen voor afwisseling en actie op elke skidag. Tussen alle sportieve activiteiten door is het ook de moeite waard om een stop te maken in een van de vele skihutten.

CULINAIRE KÖNIGSTOUR

Een bijzonder hoogtepunt voor fijnproevers in de regio Hochkönig: de culinaire königtours. Deze unieke combinatie van sportief skiplezier en culinaire hoogstandjes brengt je van berghut naar berghut, waar bij elke stop een zorgvuldig geselecteerd menu op je wacht. Deze culinaire tussenstops bieden niet alleen de perfecte gelegenheid om even op te laden, maar ook om de regionale keuken in al haar facetten te leren kennen.

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *